Analyytikko näkee Ethereumin lentävän, uskoo

Analyytikko näkee Ethereumin lentävän, uskoo, että liikkuminen kohti 800 dollaria on mahdollista

 

Ethereum on nähnyt hitaita hintatoimia viime päivinä, kun Bitcoin johtaa salausmarkkinat konsolidointivaiheeseen.
ETH jatkaa todennäköisesti siirtymistä sivuttain, kunnes BTC löytää selvän suunnan.
ETH: n kriittinen taso näyttää olevan tällä hetkellä noin 600 dollaria, koska myyntipaine on osoitt Bitcoin Code autunut merkittäväksi aiemmin.
Kaikki tämän tason yläpuolella Bitcoin Code olevat tauot olivat lyhytaikaisia ​​ja niitä seurasi voimakas hylkääminen.
Siksi on välttämätöntä, että Ethereum tekee nopean ja ratkaisevan läpimurron tämän tason yläpuolella tulevina päivinä.
Elinkeinonharjoittajan mielestä noususuhde on välitön, koska hän katsoo nyt 780 dollaria lyhyellä aikavälillä nousuun.

Ethereumia ja koko kryptovaluuttamarkkinaa on viime päivien aikana kohdannut voimakas konsolidoituminen.

Se teki niin keskellä Bitcoinin pyrkimyksiä saavuttaa uudet kaikkien aikojen korkeimmat – huolimatta siitä, että omaisuus on ollut hiukan niiden alapuolella hyvän viikon ajan.

ETH: n hintatoiminta oli hämmästyttävän samanlainen kuin Bitcoin, mutta se, mitä tapahtuu lähitulevaisuudessa, riippuu suurelta osin reaktiosta 600 dollarin markkaan.

Yksi elinkeinonharjoittaja uskoo, että tämän tason yläpuolella voi olla välitön tauko – mitä seuraa parabolinen nousu, joka vie ETH: n kohti 800 dollaria.

Ethereum kamppailee vauhdin keskittämisen keskellä

Ethereum on tällä hetkellä listalla (osta nyt? Napsauta tästä saadaksesi ohjeita) hintaan 597 dollaria. Viime päivinä ETH on pysynyt alle 600 dollaria, ja kaikki tämän tason yläpuolella olevat tauot ovat väliaikaisia.

Tämä hintatoimenpide ei antanut sijoittajille paljon tietoa Ethereumin keskipitkän aikavälin näkymistä. Ja kunnes Bitcoin voi nousta kaikkien aikojen korkeimpiin yli $ 19,800, on hyvät mahdollisuudet, että koko markkinat pysyvät suhteellisen rauhallisina.

Treidaajan mukaan ETH siirtyy kohti 800 dollaria

Kauppias kirjoitti tweetissä, että siirtyminen kohti 800 dollaria on mahdollista lähitulevaisuudessa: yli 700 dollaria ja erityisesti jopa 780 dollaria.

Hän ehdottaa, että 620 dollaria – jota ei ole vielä purettu tiukasti ylöspäin – on avain taso, joka voi käynnistää tämän nousun.

”Toinen hyvä viikko, että ETH on lähellä nousutrendiä. 620 dollaria on edelleen alue, jonka yläpuolella hinnan on ylittävä, jos ETH voi rikkoa tämän tason – se voi todella lentää. Seuraavien tavoitteiden ollessa yli 700 ja 780 dollaria viikossa. „

Keskipitkällä aikavälillä koko markkinakehitys riippuu Bitcoinista, vaikka tämä nouseva Ethereum-ralli toteutuu todennäköisesti vasta, kun BTC asettaa uudet korkeimmat.