Gold bug sier at 2021 vil være et stort år for Bitcoin og Ethereum

Han mener at økende adopsjon vil drive Bitcoin høyere neste år, og at DeFi vil ha en lignende effekt på Ethereum.

2021 ligger an til å være et stort år, ikke bare for gull, men også for kryptovalutaer, ifølge Frank Holmes, administrerende direktør i U.S. Globale rådgivere.

I et mandagsintervju med Kitco News sa Holmes at han forventer at digitale eiendeler som Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) vil fungere eksepsjonelt godt med gull. Han mener at disse digitale eiendelene nyter høyere adopsjon på grunn av deres underliggende verdidrivere.

Når det gjelder Bitcoin, følte Holmes at flere omfavner den digitale eiendelen i en fortsettelse av en flerårig trend:

“Antall lommebøker, folk som omfavner bitcoin, har vokst de siste tre årene. Fin jevn vekst. ”

Selv om mange i kryptoindustrien sammenligner Bitcoin med gull, sa Holmes at BTC ikke drives av de samme makrodrivere som bullion. Snarere kommer Bitcoins rakettbrensel fra denne deflasjonære halveringshendelsen i mai.
Han forklarte:

„Hvis i morgen, hvis alle gullgruvene i verden sa at vi ville kutte tilbudet med 50%, kan jeg forsikre deg om at gull vil være på $ 10.000.“

„Det er en etterspørsel etter etterspørsel etter tilbud,“ konkluderte Holmes. Etter halvering i mai falt antallet nyutdannede BTCer som kom inn på markedet til rundt 900 per innbygger. I dag – og denne forsyningen har raskt blitt absorbert av institusjoner og mega-selskaper.

I mellomtiden fortsetter Ethereum å dra nytte av den siste utviklingen innen desentralisert finansiering eller DeFi. Når det gjelder total innelåst verdi, er DeFi-økosystemet verdt over 14,6 milliarder dollar. Ethereum er byggesteinen for mye av denne aktiviteten. Markedsverdien av DeFi-mynter er for tiden 18,2 milliarder dollar. I følge CoinMarketCap.

Når det gjelder gull, forventer Holmes et „to-standardavvik“ for den dyrebare varen – et trekk som kan sende priser mellom $ 400 og $ 800 høyere i løpet av de neste 12 månedene.

„Det vil ta oss fra $ 2200 til $ 2600,“ sa han.

Gull-futures brøt ut mandag og klatret $ 26,40 til $ 1,866,40 en troy unse på Comex-divisjonen i New York Mercantile Exchange.